Aankomend seizoen hebben Melkveebedrijf Het Rode Huis en De Mobiele Boer een leer/werk plek vrij voor een enthousiaste en gemotiveerde student.

Doelstelling is om een seizoen mee te werken op de Mobiele Melkerij om alle werkzaamheden goed te leren kennen en zelfstandig uit te voeren. Je draagt zorg voor een kudde van zes koeien, de werkzaamheden bestaan uit ochtendshifts en/of avondshifts, melken, weiden, zorg voor het landschap, vullen van de melktap en contact met klanten.

We zoeken jou als je met een boeren aanpak wilt meewerken in ons team, leergierig bent, nauwkeurig werkt, verantwoordelijkheid kunt dragen en goede sociale skills bezit. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio Zwolle, inclusief trekker rijbewijs en met enige ervaring met melken.

Concreet gaat het om de weide-periode van april 2021 tot september/oktober 2021. Behalve een bak ervaring en plezier bieden we je een basisvergoeding. Begeleiding wordt verzorgd door Ellen de Lange van De Mobiele Boer en erkend Leerbedrijf H.T.M. van Vilsteren van Melkveebedrijf het Rode Huis.

Belangstelling? Mail je motivatie naar info@demobieleboer.nl of neem voor meer contact op met Ellen de Lange via 06 10296187.

foto’s: Veenstra Visueel


@